Met het vliegtuig van Brussel naar Montreal, van Montreal naar Toronto, van Toronto naar Seattle en dan nog met de bus van Seattle naar Vancouver en van Vancouver naar Seattle…. uiteindelijk stonden we(Sam Vanden Driessche en ik) gisteren 2 dagen na vertrek op onze eerste bestemming van deze 3 maand durende klimtrip : Squamish!!!!

Sam Cruising around in Squamisch

Toen we uit de bus stapten botsten we recht op een winkelkarretje, het was alsof het er speciaal gezet was voor ons. Na een uurtje met onze kar over het asfalt gescheurd te hebben waren we eindelijk waar we moesten zijn en waar we al 2 dagen naar verlangde : The campground.

The chief (in the front:) and in the background) is looking very good!

Nu eens  kijken of er hier ook iets te klimmen valt:)

Hier Sam zijn blog http://www.samvandendriessche.blogspot.com/

Advertentie