Tags

, , ,

El massif de trout creek

Ondertussen hebben we ons verplaatst van de hagelstormen in de bugaboos naar de woestijnige omgeving en verschroeiende hitte van trout creek. In onze tocht richting het zuiden(Yosemite) is dit plaatsje zeker de moeite om enkele dagen het beste van onszelf te geven.

25m stemmen=kuitenbranden

on s'amuse

Trout creek is één grote wand van 30m hoog bestaande uit basaltzuilen met om de halve meter een barst. We hebben hier nu al 3 dagen geklommen en enkele magnifieke 5.10 en 5.11 klassiekers afgeknalt. Maar het is hier warm, heel warm zelfs. Vandaag was het zo warm dat we al snel al onze kleren hadden uitgespeeld en rondliepen onderaan het massief met juist enkele klemblokken of friends ter bescherming van onze edele delen:) feels free!!!!

Bomber protection!!!

 

Advertentie