Tags

, , , ,

Op een dag gingen 2 jonge belgische klimmertjes naar een kanoshop in Nederland….. Ze kochten 2 oplaasbare kayaks en reden terug naar België. In hun hoofd hadden ze een strak plan. Klimmen, kayakken,….euhhh Groenland?
tasermutWat is het plan? Deze zomer zullen Siebe Vanhee en ik (Tim De Dobbeleer) 2 maanden door de fjorden van Zuid-Groenland varen op zoek naar nieuwe onbeklommen wanden en lijnen. Neen, niet met een zeilboot maar met 2 kayaks volgestouwd met materiaal. De draagcapaciteit van de kayaks zou voldoende moeten zijn om onze 200kg materiaal boven water te houden, dat is ons toch verteld !

kayak

We zullen de hele tijd in volledige autonomie leven, en om onze ervaringen te delen zullen we regelmatig met onze sateliettelefoon updates geven over de stand van zaken op onze facebookpagina.

Veel dank ook aan onze sponsors want zonder hun is dit avontuur niet mogelijk.

Merci : Petzl, North Face, Millet, care plus, Trek n’eat, Klean Kanteen, K2, Avventura, Five Ten, Julbo, Brunton, Kbf, kayakshop Arjan Bloem en Bvkb

Let’s go !!!!

 

 

 

 

 

Advertentie