Tags

, , , , ,

petit zizi is in da House!

Het originele plan was om na onze aankomst hier in Chamonix direct iets op de Droites te klimmen. Maar een veel te vermoeiende eurolines busrit besliste er anders over. Tours d’Areu leek ons een goed alternatief om de vermoeidheid weg te werken. Ik leerde het gebied kennen 2 zomers geleden toen ik er samen met Jonas Vandermaesen voor de eerste keer naartoe ging. Prachtige kalkrotsen, veel zon, een zicht op de mont blanc en heel mooie routes waren de ingrediënten voor 3 dagen a’laise aan de falaise.

Jasper in de 7a+ lengte

af en toe ne keer een kleine siesta kan geen kwaad

Tim in de 2de 6c+ van Alcootest

De eerste lengte van Au clair de la brume

idylisch toch?

X scream limit. 6b+, 6c ,7a, 6c+,6b

Alcootest. 6c+,6b ,6c+ ,7a+ ,6c ,6c

Au clear de la brume.6c, 6a ,6b ,7a ,6b

Nu eindelijk tijd voor de instijg naar de Droites

Advertentie